Рагу з заморожених овочів – це швидкий варіант приготування легкого обіду або вечері. Для приготування рагу ви можете використовувати улюблені овочі – це може бути брокколі або кольорова капуста, кукурудза або зелений горошок, болгарський перець, кабачок і моркву. Спеції і прянощі ви вибираєте по вашому смаку: паприка або чебрець, розмарин або часник, прованські трави. Рагу ми будемо готувати в мультиварці, завдяки чому в овочах збережуться всі корисні властивості і вітаміни. Єдиний нюанс – додати до овочів трохи води, щоб овочі тушкувалися, а не обсмажувалися.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Кукурудза консервована (заморожена) – 250 гр.
- Квасоля стручкова – 200 гр.
- Окріп – 100 мл
- Капуста Брокколі або Капуста цвітна – 100 гр.
- Кабачки – 150 гр.
- Цибуля зелена – 2 – 3 пера
- Масло рослинне – 20 мл
- Сіль 0.25 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка
Процес приготування:
Готувати рагу із заморожених овочів в мультиварці просто! Заморожені овочі викладаємо в чашу мультиварки без попереднього розморожування. У процесі приготування вони розморозяться, а оттаявшая рідина дасть овочів більше вологи. Якщо у вас відсутні які-небудь овочі зі списку – сміливо замінюйте їх тими, які є у вашій морозильній камері.
До овочів в чашу мультиварки додаємо рослинне масло, сіль і чорний мелений перець.
Також, за бажанням, можна додати улюблені спеції, наприклад, прованські трави.
Потім у чашу вливаємо окріп, виставляємо режим «Гасіння» або «Овочі» на 25 хвилин, закриваємо кришку мультиварки і натискаємо кнопку «Старт».
Після звукового сигналу про готовність, акуратно відкриваємо кришку мультиварки, додаємо до овочів дрібно нарізаний зелений лук, закриваємо кришкою і даємо овочам настоятися ще 2-3 хвилини.
Готове рагу викладаємо на порційну тарілку і в гарячому вигляді подаємо до столу. Приємного апетиту!
Овочеве рагу Овочеве рагу в мультиварці Овочеве рагу з кабачками і м'ясом Овочеве рагу з капустою Овочеве рагу з капустою в мультиварці Овочеве рагу з м'ясом і капустою ПП рецепти з кабачків