Перевага рідкого тісто полягає в тому, що його можна приготувати на сковороді, і до того ж немає необхідності довго його вимішувати. Це дозволить вам мало не моментально приготувати смачну піцу для швидкого перекусу.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Сухі дріжджі – 5 гр.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Вода – 500 мл
  • Борошно пшеничне – 3 склянки

Процес приготування:

Як почати готувати рідке тісто для піци на дріжджах? Підігрійте Воду до 35-40 градусів. Розчиніть в ній дріжджі, цукор і 5 столових ложок просіяного борошна.

Залиште цю суміш в теплому місці до появи піни.

Додайте опару сіль і борошно, добре перемішати, тісто має бути густим, але рідким.

Миску з тістом накрийте рушником і залиште в теплі на 10 хвилин.

По закінчення цього часу тісто розкласти рівномірним шаром по змащеній маслом формі, викладіть начинку і запікайте будь-яким зручним способом.

Приємного апетиту!

Дріжджове тісто для піци Рідке тісто для піци Тісто в домашніх умовах Тісто для піци без яєць на воді Тісто для піци на воді Тісто для піци на сковороді Тонке тісто для піци на воді як у піцерії