Перевага рідкого тісто полягає в тому, що його можна приготувати на сковороді, і до того ж немає необхідності довго його вимішувати. Це дозволить вам мало не моментально приготувати смачну піцу для швидкого перекусу.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Сухі дріжджі – 5 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Вода – 500 мл
- Борошно пшеничне – 3 склянки
Процес приготування:
Як почати готувати рідке тісто для піци на дріжджах? Підігрійте Воду до 35-40 градусів. Розчиніть в ній дріжджі, цукор і 5 столових ложок просіяного борошна.
Залиште цю суміш в теплому місці до появи піни.
Додайте опару сіль і борошно, добре перемішати, тісто має бути густим, але рідким.
Миску з тістом накрийте рушником і залиште в теплі на 10 хвилин.
По закінчення цього часу тісто розкласти рівномірним шаром по змащеній маслом формі, викладіть начинку і запікайте будь-яким зручним способом.
Приємного апетиту!
Дріжджове тісто для піци Рідке тісто для піци Тісто в домашніх умовах Тісто для піци без яєць на воді Тісто для піци на воді Тісто для піци на сковороді Тонке тісто для піци на воді як у піцерії