Просто фантастичний пиріг з рваного лаваша з сиром, сиром і яйцем. Смачний, апетитний і дуже ароматний. Готуватися швидко і легко, без метушні з тестом. Результат приголомшливий!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сир – 150 гр.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Лаваш – 200 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Зелень – 1 пучок
- Вершки 30% або Вершки 33% – 3 ст. л.
- Молоко коров’яче – 250 мл
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Приступимо до готування рваного лаваша з сиром, сиром і яйцем. Лаваш рвемо на невеликі шматочки, зручніше це робити, якщо лаваш трохи підсохне.
Сир натираємо на крупній тертці.
А зелень промиваємо і дрібно ріжемо ножем.
Яйце збиваємо мискою в глибокій мисці. Додаємо сіль, молоко і вершки. Розмішуємо. Тепер кладемо в тісто сир, зелень і лаваш, також добре перемішуємо.
Форму для випікання змащуємо рослинним маслом, добре промазуючи бортики, щоб пиріг не прилипав. Викладаємо тісто і розрівнюємо його. Випікаємо в духовій печі при 200 градусах протягом 40 хв.
Приємного апетиту!