Коли під рукою немає м’яса, а бажання зварити смачний наваристий суп є, виручає рецепт цього супу з ковбасою. Така заміна інгредієнтів тільки піде на користь смаку страви, зробить його більш цікавим і сучасним. Вийде економно і по часу, і по кишені, а домочадці точно залишаться задоволені.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Картопля – 5 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Огірки солоні – 3 шт.
- Копчена ковбаса – 150 гр.
- Рис білий – 0.5 склянки
- Розсіл огірковий – 0.5 склянки
- Кетчуп – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за смаком
- Вода – 3 л
Процес приготування:
Почнемо готувати суп з ковбасою. Готуємо інгредієнти. Очищаємо овочі, картоплю і солоні огірки нарізаємо кубиками, цибулю подрібнюємо, моркву натираємо на крупній тертці. Нарізаємо кубиками копчену ковбасу.
Промиваємо кілька разів рис до прозорості води.
Картоплю опустити в киплячу воду першим, якщо знадобитися, знімаємо пінку.
Рис відправляємо варитися до картоплі.
На сковороді смажимо цибулю до зарум’янювання, додаємо до нього моркву, огірки і ковбасу.
Потім зменшуємо вогонь, додаємо в сковороду огірковий розсіл і кетчуп, перемішуємо, трохи тушкуємо.
Вміст сковороди відправляємо в каструлю до супу. Туди ж додаємо чорний перець і зелень, при необхідності досолює. Варимо ще 15 хвилин. Готове, пора кликати всіх до столу!
Новости