Розсипчастий і насичений плов можна приготувати не тільки в казані. Із свинини і пропареного рису у вас це вийде навіть на звичайній сковороді. Є деякі хитрощі, які ви дізнаєтеся з цього рецепту.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Рис пропарений – 450 гр.
  • Свинина – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 2 шт.
  • Томатна паста – 2 – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зіра – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати розсипчастий плов з свинини на сковороді на плиті? Підготуйте всі продукти за списком.

Воду доведіть до кипіння, залийте нею рис і залиште на півгодини.

Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте кубиками. Обсмажте цибулю на рослинній олії до прозорості, періодично перемішуючи.

Моркву очистіть, помийте і наріжте соломкою, додати до цибулі і смажте 5-7 хвилин.

Свинину наріжте кубиками, викладіть її до овочів, перемішайте, накрийте сковороду кришкою і готуйте 15-20 хвилин.

Потім додайте томатну пасту, часник, сіль і спеції, перемішайте. Додайте до зажарки рис, влийте гарячу воду, щоб вона покрила рис приблизно на 2 сантиметри. Накрийте сковороду кришкою і готуйте плов 35-40 хвилин. Під час готування плов не потрібно перемішувати. Уся рідина повинна вбратися.

Готовий плов залиште під кришкою ще хвилин 15-20, потім подавайте на стіл.

Смачного!

Пісний плов з грибами Плов Плов без цибулі Плов з томатною пастою Плов з часником Плов зі свининою Плов зі свининою на сковороді Плов на сковороді