Січені котлети з курячої грудки зі сметаною – це особливе і неймовірно смачне блюдо, яке можна подавати з будь-якими гарнірами. Куряча грудка як не можна краще підійде для кулінарного виконання. Те, що потрібно для сімейного обіду або вечері!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряче філе – 0,6 кг
  • Сметана – 4 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Сир Пармезан – 50 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до готування січені котлети з курячої грудки зі сметаною. Куряче філе слід промити і нарізати ножем на дрібні шматочки.

Викладаємо підготовлене пюре в зручну глибоку посуд.

Солимо і перчимо за смаком.

Очищаємо цибулину і подрібнюємо за допомогою ножа.

Відправляємо цибулю до курячого м’яса і рівномірно перемішуємо.

Розбиваємо в фарш куряче яйце і знову перемішуємо.

Вмішуємо до інгредієнтів чотири столові човни сметани. Вона має рівномірно розподілитися.

Натираємо на тертку трохи сиру. Він зробить блюдо ще соковитіше.

Відправляємо тертий сир до фаршу.

Всипаємо борошно і знову перемішуємо вміст.

Фарш для рубаних котлет бажано накрити кришкою і відправити в холодильник на 20 хвилин.

Далі котлети можна обсмажити або запекти в духовці.

Для останнього варіант необхідно застелити деко або форму папером для випікання. На неї за допомогою ложки викладаємо фарш.

Готуємо протягом 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Гарячі рубані котлети зі сметаною викладаємо на сервірувальну тарілку і подаємо до столу. Готово!

Дієтичне курячі котлети в духовці Курячі котлети Курячі котлети з борошном Ніжні курячі котлети ПП котлети з курячого філе ПП січені котлети з курячої грудки Рублені котлети з курячої грудки з борошном