Пропоную скористатися простим і легким рецептом і приготувати надзвичайно ніжну закуску на будь-який випадок життя. Для приготування рулету з лаваша з рибною консервою і яйцем потрібно мінімальну кількість продуктів і часу. Приготуйте, і ви не пошкодуєте!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Лаваш вірменський – 2 аркуша
- Зелень – 1 пучок
- Яйце – 3 шт.
- Сіль – за смаком
- Рибні консерви – 1 банка
- Майонез – 100 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати рулет з лаваша з рибною консервою і яйцем. Лист вірменського лаваша викладіть на чисту робочу поверхню кухонного столу, а потім змастіть його половиною вказаного в рецепті кількості майонезу, рівномірно розподіливши по всій поверхні лаваша з допомогою силіконової лопатки. Зверху присипте меленим чорним перцем.
Після чого викладіть другий лист лавашу і змастіть його залишилися майонезом. Скориставшись консервним ножем, відкрийте банку рибних консервів, викладіть її в невелику миску і гарненько розімніть з допомогою виделки. Подрібнені консерви рівномірно розподіліть по змащеного лавашу.
Курячі яйця попередньо відваріть в підсоленій воді, остудіть, очистіть від шкаралупи і натріть на крупній тертці. Зелень (у мене був зелений лук) ретельно промийте під водою і дрібно нарубаєте ножем. Поверх рибного шару лаваш присипте подрібненими курячими яйцями і зеленню. При необхідності посоліть.
Як можна щільніше з лаваша скрутіть рулет.
Після чого закрутіть рулет в харчову плівку або фольгу і помістіть приблизно на 30 хвилин просочитися в холодильник.
Потім просочений рулет з лаваша з рибною консервою і яйцем наріжте на порційні шматочки. Викладіть на тарілку і подавайте на стіл.
Насолоджуйтесь неймовірно смачною і соковитою закускою!
Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками