Любите салати для легкої вечері? Тоді ви оціните рецепт із стручкової квасолі. Ситна і корисна закуска подається в теплому вигляді. Ви не витратите багато часу на приготування, а смак апетитного салату вас приємно здивує.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Квасоля стручкова – 200 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Цибуля порей – 1 шт.
- Масло рослинне – для смаження
- Сметана – 2 ст. л.
- Зелень – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат із стручкової квасолею легко! Стручкову квасоля промиваємо, відрізаємо хвостики. Можна всю квасолю нарізати кубиками, так вона буде м’якше.
Варимо квасолю в підсоленій киплячій воді 5-7 хвилин до готовності. Зливаємо воду і охолодити.
Порей нарізаємо тоненькими кільцями. Такий цибулю можна замінити будь-яким іншим. Залежить від ваших уподобань.
Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо стручкову квасолю разом з цибулею на середньому вогні. Тримаємо на плиті 3-5 хвилин.
Відварюємо яйця. Остуджуємо і нарізаємо великими шматочками.
З’єднуємо всі інгредієнти в салатниці.
Додаємо сіль і перець, заправляємо сметаною, прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу.
Новости