У східній кухні часто віддають перевагу гострим приправам. Тому любителі пікантною їжі не рідко намагаються перейняти такі рецепти і застосувати їх на звичайних в наших місцях продуктах. Дуже смачна заготівля у вас вийде із зелених помідор, приготовлена з гострими спеціями по-корейськи.


Інгредієнти: на 1.5 л.

  • Помідори зелені – 1 кг
  • Перець чилі – 3 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Часник – 9 зуб.
  • Перець червоний мелений – за смаком
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Оцет столовий 9% – 50 мл
  • Масло соняшникова 50 мл

Процес приготування:

Як почати готувати салат із зелених помідорів по-корейськи на зиму? Помідори помийте, виріжте їх часточками.

Гострий перець-чилі помийте, очистіть від насіння і дрібно наріжте.

Болгарський перець помийте, очистіть від перегородок і насіння, м’якоть наріжте невеликими кубиками.

Часник очистіть від лушпиння, подрібніть за допомогою преса або натріть на дрібній тертці. У миску покладіть помідори, перці і часник в миску. Додайте сіль, цукор і мелений перець.

Влийте оцет і олію, перемішайте і залиште салат на 30 хвилин.

Розкладіть салат із зелених помідорів по-корейськи по стерилізованим банкам, залийте його соком, що виділився, зберігайте в холодильнику. Через 12 годин ця закуска буде повністю готова до вживання.

Приємного апетиту!

Овочеві салати без стерилізації на зиму Салат з перцю і часнику на зиму Салат з помідорів, перцю і часнику на зиму Салати без моркви на зиму Салати з болгарського перцю на зиму Салати на зиму Швидкі мариновані помідори з часником