Закачування з салатів – прекрасний спосіб зберегти врожай овочів на зиму. А в кінці сезону, коли залишається трохи несозревшіх зелених помідор, і їх можна пустити в хід. Пропонуємо вам скористатися цим нехитрим рецептом і приготувати салат із зелених помідорів, моркви та цибулі, він може служити не тільки закускою, але й основою для супів.


Інгредієнти: на 1.6 л.

  • Помідори зелені – 1000 гр.
  • Морква – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 300 гр.
  • Оцет яблучний 6% – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати салат із зелених помідорів з морквою на зиму? Зелені помідори помийте, обсушіть, виріжте місце кріплення плодоніжки і наріжте овочі великими кубиками.

Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.

Моркву очистіть, помийте і натріть на крупну тертку.

Розігрійте сковороду, влийте трохи соняшникової олії. Обсмажте цибулю до прозорості, потім додайте на сковороду моркву, тушкуйте овочі разом 15-20 хвилин.

Потім додайте на сковороду помідори, тушкуйте 15-20 хвилин, періодично помішуючи.

В кінці приготування додайте сіль і спеції за смаком. Потім влийте оцет, перемішайте і вимкніть плиту. Розкладіть Салат по стерилізованим банкам, загорніть їх, банки укрийте теплою ковдрою і залиште до повного охолодження.

Приємного апетиту!

Овочеві салати без цукру на зиму Салат " овочеве асорті на зиму Салат з помідорів з олією на зиму Салат з помідорів з цибулею і маслом на зиму Салат з помідорів з цибулею на зиму Салат з помідорів пальчики оближеш Салати з помідорів на зиму