Ковбаса – це знахідка для салатів, дістав з холодильника, нарізав і основний інгредієнт м’ясного салату готовий. Пропонуємо вам спробувати відмінний рецепт салату «Обжорка» з ковбасою і сухариками, він ідеальний для перекусів.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Огірки солоні – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сухарики – 1 пакет
- Варена ковбаса – 300 гр.
- Масло рослинне – 1 – 2 ст. л.
- Майонез – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат «Обжорка» з ковбасою і сухариками легко! Цибулю і моркву очистити.
Лук наріжте півкільцями, моркву натріть на тертці.
Пасеруйте овочі на рослинному маслі.
Солоні огірки наріжте кубиками.
З ковбаси зніміть шкірку і наріжте кубиками.
Перекладіть в миску ковбасу, огірки, обсмажені моркву і цибулю. Заправте майонезом. Перед подачею додайте в салат «Обжорка» сухарики, перемішайте і можна пробувати.
Приємного апетиту!
Новости