Ковбаса – це знахідка для салатів, дістав з холодильника, нарізав і основний інгредієнт м’ясного салату готовий. Пропонуємо вам спробувати відмінний рецепт салату «Обжорка» з ковбасою і сухариками, він ідеальний для перекусів.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Огірки солоні – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сухарики – 1 пакет
  • Варена ковбаса – 300 гр.
  • Масло рослинне – 1 – 2 ст. л.
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат «Обжорка» з ковбасою і сухариками легко! Цибулю і моркву очистити.

Лук наріжте півкільцями, моркву натріть на тертці.

Пасеруйте овочі на рослинному маслі.

Солоні огірки наріжте кубиками.

З ковбаси зніміть шкірку і наріжте кубиками.

Перекладіть в миску ковбасу, огірки, обсмажені моркву і цибулю. Заправте майонезом. Перед подачею додайте в салат «Обжорка» сухарики, перемішайте і можна пробувати.

Приємного апетиту!

Новости