Такий варіант салату «Обжорка» можна назвати чоловічим. Він тому так і називається, що здатний нагодувати будь-ненажеру до відвалу. Це не дивно, адже для приготування страви використовується ситне м’ясо свинини.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 200 – 300 гр.
- Горошок зелений консервований – 200 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 1 – 2 зуб.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Майонез – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Щоб приготувати салат «Обжорка» зі свининою, ріпчасту цибулю і моркву очистіть, обмийте під проточною водою.
Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на крупній тертці.
Обсмажте овочі до готовності на рослинній олії.
Свинину відваріть до готовності з невеликою кількістю солі і спецій.
Потім остудіть м’ясо і наріжте брусками. Часник очистіть і подрібніть за допомогою преса або терки.
В салатницю перекладіть засмажку з цибулі і моркви, консервований горошок, свинину, подрібнений часник і майонез.
Перемішайте салат, додайте сіль і перець за смаком. Салат «Обжорка» готовий.
Приємного апетиту!
Новости