Такий варіант салату «Обжорка» можна назвати чоловічим. Він тому так і називається, що здатний нагодувати будь-ненажеру до відвалу. Це не дивно, адже для приготування страви використовується ситне м’ясо свинини.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 200 – 300 гр.
  • Горошок зелений консервований – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 1 – 2 зуб.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Майонез – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Щоб приготувати салат «Обжорка» зі свининою, ріпчасту цибулю і моркву очистіть, обмийте під проточною водою.

Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на крупній тертці.

Обсмажте овочі до готовності на рослинній олії.

Свинину відваріть до готовності з невеликою кількістю солі і спецій.

Потім остудіть м’ясо і наріжте брусками. Часник очистіть і подрібніть за допомогою преса або терки.

В салатницю перекладіть засмажку з цибулі і моркви, консервований горошок, свинину, подрібнений часник і майонез.

Перемішайте салат, додайте сіль і перець за смаком. Салат «Обжорка» готовий.

Приємного апетиту!

Новости