Салат «Соняшник» з копченою куркою, чіпсами та грибами можна подавати на стіл в будні і свята. Готується він просто і всі інгредієнти викладаються шарами. Копчена курки додає свій особливий відтінок у смак салату.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряча грудка копчена – 350 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Печериці свіжі – 8 – 10 шт.
- Масло олію – для смаження
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сир – 100 гр.
- Вершки – 3 ст. л.
- Майонез – 3 ст. л.
- Сметана – 3 ст. л.
- Чіпси – 60 гр.
Процес приготування:
Щоб приготувати салат «Соняшник» з копченою куркою, чіпсами та грибами, копчену грудинку наріжте кубиками.
Викладіть м’ясо на дно салатниці.
Цибулю очистіть від лушпиння, наріжте кубиками.
Печериці помийте і наріжте часточками.
Обсмажте цибулю і гриби на соняшниковій олії до рум’яного кольору.
рівний пропорціях змішайте майонез, сметану і вершки. Ця суміш буде використана для просочення салату.
Поверх першого шару з курячого м’яса викладіть засмажку з цибулі і печериць, шари промазывайте заправкою.
Яйця зваріть круто, остудіть їх у холодній воді, потім очистіть і натріть на крупній тертці. Один жовток окремо подрібніть.
Сир натріть на крупній тертці.
Викладіть ще два шари: спочатку яєчний, потім шар з сиру, промажте їх заправкою.
Маслини наріжте часточками або кружечками, розкладіть їх по всій поверхні салату.
Посипте салат подрібненим жовтком і розкладіть по колу чіпси.
Ваш салат «Соняшник» повинен нагадувати однойменний квітка.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з куркою, грибами, яйцем і цибулею Салат з курячою грудкою і грибами Салати з куркою і грибами