Популярний листковий салат, який можна приготувати з різного набору інгредієнтів. Люблять його за цікавий вид і гарну подачу. Курку для салату можна відварити, посмажити або взяти копчену – справа смаку.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Курка – 300 гр.
- Кукурудза консервована – 400 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Морква по-корейськи – 200 гр.
- Печериці консервовані – 200 гр.
- Сіль – за смаком
- Чіпси – 50 гр.
- Майонез – 250 мл
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Приступимо до приготування салату «Соняшник» з куркою, грибами і корейською морквою. Підготуйте всі необхідні продукти. Яйця зваріть круто, очистіть від шкаралупи і натріть на тертці. З грибів злити сік.
Куряче філе помийте, наріжте кубиками і обсмажте на рослинному маслі до готовності.
Першим шаром на плоске блюдо викладіть куряче м’ясо, змащуємо його майонезом.
Другий шар – корейська морква, промазав майонезом. Третім шаром покладіть гриби, змастіть їх майонезом.
Далі викладіть шар з яєць, його також змастіть майонезом.
Останнім шаром розсипте консервовану кукурудзу. По колу розкладіть чіпси і подавайте салат «Соняшник» на стіл.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і корейською морквою Салат з куркою, грибами і кукурудзою Салат з куркою, грибами і чіпсами Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, кукурудзою і огірком Салат з курячою грудкою і грибами