Популярний листковий салат, який можна приготувати з різного набору інгредієнтів. Люблять його за цікавий вид і гарну подачу. Курку для салату можна відварити, посмажити або взяти копчену – справа смаку.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Курка – 300 гр.
  • Кукурудза консервована – 400 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Морква по-корейськи – 200 гр.
  • Печериці консервовані – 200 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Чіпси – 50 гр.
  • Майонез – 250 мл
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Приступимо до приготування салату «Соняшник» з куркою, грибами і корейською морквою. Підготуйте всі необхідні продукти. Яйця зваріть круто, очистіть від шкаралупи і натріть на тертці. З грибів злити сік.

Куряче філе помийте, наріжте кубиками і обсмажте на рослинному маслі до готовності.

Першим шаром на плоске блюдо викладіть куряче м’ясо, змащуємо його майонезом.

Другий шар – корейська морква, промазав майонезом. Третім шаром покладіть гриби, змастіть їх майонезом.

Далі викладіть шар з яєць, його також змастіть майонезом.

Останнім шаром розсипте консервовану кукурудзу. По колу розкладіть чіпси і подавайте салат «Соняшник» на стіл.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і корейською морквою Салат з куркою, грибами і кукурудзою Салат з куркою, грибами і чіпсами Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, кукурудзою і огірком Салат з курячою грудкою і грибами