Салат Цезар і звучить, і виглядає урочисто. Це блюдо можна подати на свято або скрасити їм буденний прийом їжі. На відміну від класичного варіанту салату, в цьому рецепті ми будемо використовувати більш ніжний сир, фетаксу.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 400 гр.
- Листовий салат – 5 листків
- Яйце – 2 шт.
- Сухарі – 50 гр.
- Помідори черрі – 6 – 8 шт.
- Сир Фетакса – 100 гр.
Процес приготування:
Як приготувати салат Цезар з фетаксой і куркою? Куряче філе помийте і наріжте тонкими смужками.
Розігрійте сковорідку, викладіть в неї куряче м’ясо і влийте воду. Зачекайте поки википить вода, влийте рослинне масло і обсмажте м’ясо до золотистої скоринки.
Паралельно поставте варитися яйця.
Листя салату помийте і крупно порвіть руками, викладіть салат в миску.
Готове куряче м’ясо викладіть на листя салату.
Варені яйця остудіть, очистіть від шкаралупи, наріжте кубиками і додайте в миску.
Сухарики можна зробити самостійно з білого хліба або використовувати вже готові. Сухарики додайте в миску.
Помідори черрі помийте, наріжте шматочками і покладіть в салатницю.
Фетаксу наріжте кубиками, перекладіть в миску і перемішайте.
Салат Цезар готовий, можна подавати його на стіл.
Приємного апетиту!
Правильний салат «Цезар» Салат «Цезар» з куркою Салат «Цезар» на святковий стіл Салат «Цезар» як в ресторані Салат Цезар Салати з куркою