Класичне поєднання овочів і копченої курки нікого не зможе залишити байдужим. Тому салат Цезар так популярний і любимо усіма. Не варто чекати урочистого приводу, щоб накрити на стіл і подати цей чудове блюдо.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Копчена курка – 230 гр.
- Яйце перепелине – 5 – 6 шт.
- Помідори свіжі – 1 – 2 шт.
- Листовий салат – 50 гр.
- Соус для Цезаря – за смаком
- Сухарі – 50 – 80 гр.
Процес приготування:
Філе копченої курки наріжте або розберіть руками на великі шматки.
Помідори помийте і крупно наріжте.
Яйця відваріть круто, очистіть і наріжте великими часточками. При бажанні можна замінити перепелині яйця курячими.
Викладіть на блюдо вимиті сухе листя салату, злегка полийте їх соусом Цезар. Потім покладіть яйця і помідори, на них також нанесіть соус.
Зверху розкладіть м’ясо копченої курки і сухарики. Сухарики можна взяти готові або приготувати їх самостійно з білого хліба в духовці. Салат Цезар з копченою куркою готовий.
Приємного апетиту!
Правильний салат «Цезар» Рецепти на Новий рік Салат «Цезар» без майонезу Салат «Цезар» з куркою Салат «Цезар» з куркою та перепелиними яйцями Салат «Цезар» на святковий стіл