Гусак з картоплею і чорносливом в духовці – соковите, апетитне і неймовірно ароматне ласощі! Так і хочеться приготувати його на святковий стіл. Гості точно оцінять ваші кулінарні старання!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Гусак – 1 шт.
  • Картопля – 5 шт.
  • Чорнослив – 50 гр.
  • Суміш перців – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати гусака з картоплею і чорносливом в духовці, гусака промиваємо, вирізаємо гузку і змащуємо сіллю і перцем.

Картоплю чистимо і ріжемо на половинки.

Чорнослив заливаємо гарячою водою і даємо постояти 15 хв, щоб він розм’як.

Нашинкуем гусака картоплею і чорносливом і перекладаємо в рукав для запікання.

Запікаємо гусака 1,5-2 години при температурі 180 градусів.

Приємного апетиту!

Гусак в духовці Гусак в рукаві в духовці Гусак з картоплею в духовці Гусак з хрусткою скоринкою цілком у духовці Гусак цілком в рукаві в духовці Рецепти на Новий рік