Класичне поєднання овочів і копченої курки нікого не зможе залишити байдужим. Тому салат Цезар так популярний і любимо усіма. Не варто чекати урочистого приводу, щоб накрити на стіл і подати цей чудове блюдо.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Копчена курка – 230 гр.
  • Яйце перепелине – 5 – 6 шт.
  • Помідори свіжі – 1 – 2 шт.
  • Листовий салат – 50 гр.
  • Соус для Цезаря – за смаком
  • Сухарі – 50 – 80 гр.

Процес приготування:

Філе копченої курки наріжте або розберіть руками на великі шматки.

Помідори помийте і крупно наріжте.

Яйця відваріть круто, очистіть і наріжте великими часточками. При бажанні можна замінити перепелині яйця курячими.

Викладіть на блюдо вимиті сухе листя салату, злегка полийте їх соусом Цезар. Потім покладіть яйця і помідори, на них також нанесіть соус.

Зверху розкладіть м’ясо копченої курки і сухарики. Сухарики можна взяти готові або приготувати їх самостійно з білого хліба в духовці. Салат Цезар з копченою куркою готовий.

Приємного апетиту!

Правильний салат «Цезар» Рецепти на Новий рік Салат «Цезар» без майонезу Салат «Цезар» з куркою Салат «Цезар» з куркою та перепелиними яйцями Салат «Цезар» на святковий стіл