Класичний рецепт салату цезар з курячою грудкою знайти не так-то просто, адже існує безліч варіацій цього популярного страви. Пропонований варіант найбільш близький до оригіналу, цей соковитий і свіжий салат на вашому столі ні в чому не поступиться ресторанному.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 2 шт.
- Салат Айсберг – 100 гр.
- Сухарі – 50 гр.
- Помідори чері – 4 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Майонез – 100 гр.
- Сир – 20 гр.
- Каперси – 5 шт.
- Анчоуси – 2 шт.
- Гірчиця – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Рідкий дим – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати салат Цезар з курячою грудкою, готуємо всі необхідні продукти. Яйця відварюємо, сир натираємо на крупній тертці.
Для заправки в окремій ємності змішуємо майонез, часник, гірчицю, каперси, анчоуси, натертий сир. Все ретельно збиваємо блендером, врешті-за смаком солимо і перчимо заправку.
Салат айсберг рвемо руками на досить великі шматочки, помідори черрі ріжемо на половинки.
Куряче філе обсмажуємо на сковороді по 3 хвилини з кожного боку до утворення рум’яної скоринки.
Трохи остигле куряче філе нарізаємо соломкою, варені яйця розрізаємо на 4 частини. На сервірувальне блюдо викладаємо салат айсберг, змішаний із заправкою, посипаємо його сухарями і тертим сиром. Поруч кладемо яйця, куряче філе, помідори черрі. Салат цезар з курячою грудкою подаємо до столу і дивуємо їм гостей!
Рецепти на Новий рік Салат «Цезар» з куркою Салат «Цезар» з куркою і майонезом Салат «Цезар» з куркою, помідорами чері та сухариками Салат «Цезар» з майонезом Салат «Цезар» на Новий рік Салат Цезар Салати з куркою