Салат «Цезар» – це чудове блюдо, яке вже довгі роки підкорює серця і шлунки багатьох з нас. У світі існує безліч варіацій цього чудового салату, а ми ділимося однієї з них з вами – спробуйте!
Інгредієнти: на 4 порції.
- філе Куряче – 3 шт.
- Помідори черрі – 6 – 7 шт.
- Яйце перепелине – 5 шт.
- Салатна суміш – 300 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Грецький йогурт – 150 гр.
- Бальзамічний оцет – 3 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Білий хліб або Багет – 3 скибочки
Процес приготування:
Приступимо до приготування салату Цезар з помідорами. Куряче філе обсмажте в невеликій кількості олії на сковороді або запечіть її в духовці.
Відваріть перепелині яйця і очистіть їх, а потім розріжте кожне яйце навпіл.
Томати черрі промийте і розріжте навпіл, як і яйця.
Білий хліб наріжте на кубики і обсмажте на сковороді до стану сухариків.
Потім потрібно приготувати соус-заправку для салату. Подрібніть в блендері часник з йогуртом, додайте бальзамік і чорний перець. Збийте соус дуже ретельно до однорідного стану.
Зберіть салат: створіть подушку з салатної суміші, покладіть шматочки курки, томати і яйця, а потім додайте соус. В останню чергу додайте сухарі, перемішайте і присипте салат тертим пармезаном.
Приємного апетиту!
ПП салат «Цезар» дієтичний Правильний салат «Цезар» Салат «Цезар» без майонезу Салат «Цезар» з куркою і сухариками Салат «Цезар» на святковий стіл Салати з куркою