Легкий і хрусткий домашній салат виходить з пекінської капусти, копченої курки і сухариків. Приготуйте поживну закуску для сімейного вечері, яка чудово доповнить багато інших страв за столом.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Копчена курка – 300 гр.
  • Капуста пекінська – 250 гр.
  • Білий хліб – 2 скибочки
  • Кукурудза консервована – 2 ст. л.
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Готувати салат з копченою куркою, пекінською капустою і сухариками легко! Пекінську капусту промиваємо, подрібнюємо ножем її тонкими довгими смужками.

Копчене куриве м’ясо можна нарізати кубиками або брусочками, але не занадто дрібними. Шкірку можна не прибирати.

Скибочки білого хліба поділяємо на невеликі шматочки і підсушуємо їх у розпеченій сковороді або в духовці 5-10 хвилин.

Зелень вибираємо за смаком, так як вона потрібна в страві переважно для аромату. Подрібнюємо продукт.

В глибоку салатницю відправляємо всі підготовлені інгредієнти. Сюди ж викладаємо і консервовану кукурудзу. Солимо їх і поливаємо рослинним маслом. Розмішуємо закуску і подаємо до столу. Готово!

Салати з куркою