Готувати вишукані і оригінальні страви – проста задача, якщо знати, як це зробити без клопоту і використовуючи знайомі інгредієнти. Салат з авокадо і червоною рибою здивує вас і ваших домочадців незвичністю смаку і легкістю. Рецепт простий і швидкий у приготуванні, відмінно підходить для святкових заходів.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Форель або Сьомга або Горбуша – 200 гр.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Салат Айсберг – 0.33 шт.
  • Листовий салат – 2 – 3 листків
  • Цукор-пісок – 2 ч. л.
  • Оцет винний червоний – 2 ст. л.
  • Лимонний сік – 1 ч. л.
  • Оливки – 10 шт.
  • Йогурт (для заправки) – 3 ст. л.

Процес приготування:

Рецепт приготування салату з авокадо і червоною рибою смачний! Нарізати рибу на невеликі тонкі шматочки.

З авокадо зняти шкірку, розрізати навпіл, видалити кісточку. М’якоть нарізати тонкими шматочками, збризнути їх лимонним соком.

Огірок нарізати на тонкі скибочки. В окремій ємності змішати цукор і винний оцет, висипати туди нарізаний огірок, залишити на деякий час.

На блюдо викласти листя салату і айсберг, попередньо тонко нашатковану. Далі покласти рибу, авокадо, оливки без кісточок і настоявшийся огірок.

Салат з авокадо і червоною рибою готовий. Йогуртову заправку слід подавати окремо. Насолоджуйтеся вишуканим блюдом!

Новости