Готувати вишукані і оригінальні страви – проста задача, якщо знати, як це зробити без клопоту і використовуючи знайомі інгредієнти. Салат з авокадо і червоною рибою здивує вас і ваших домочадців незвичністю смаку і легкістю. Рецепт простий і швидкий у приготуванні, відмінно підходить для святкових заходів.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Форель або Сьомга або Горбуша – 200 гр.
- Авокадо – 1 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Салат Айсберг – 0.33 шт.
- Листовий салат – 2 – 3 листків
- Цукор-пісок – 2 ч. л.
- Оцет винний червоний – 2 ст. л.
- Лимонний сік – 1 ч. л.
- Оливки – 10 шт.
- Йогурт (для заправки) – 3 ст. л.
Процес приготування:
Рецепт приготування салату з авокадо і червоною рибою смачний! Нарізати рибу на невеликі тонкі шматочки.
З авокадо зняти шкірку, розрізати навпіл, видалити кісточку. М’якоть нарізати тонкими шматочками, збризнути їх лимонним соком.
Огірок нарізати на тонкі скибочки. В окремій ємності змішати цукор і винний оцет, висипати туди нарізаний огірок, залишити на деякий час.
На блюдо викласти листя салату і айсберг, попередньо тонко нашатковану. Далі покласти рибу, авокадо, оливки без кісточок і настоявшийся огірок.
Салат з авокадо і червоною рибою готовий. Йогуртову заправку слід подавати окремо. Насолоджуйтеся вишуканим блюдом!
Новости