Брокколі – це справжнє джерело вітамінів. Але не багато хто люблять брокколі в сирому вигляді. Пропонуємо спробувати дуже смачний салат з брокколі і винограду. Ці продукти відмінно доповнюють один одного, створюючи абсолютно прекрасне поєднання! А смажений бекон зробить салат особливо живильним!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Капуста Брокколі – 1 шт.
- Цибуля зелена – 6 шт.
- Бекон – 60 гр.
- Виноград – 350 гр.
- Мигдаль – 240 гр.
- Вишня сушена – 240 гр.
- Оцет білий винний – 1 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Майонез – 240 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з брокколі і виноградом. Для початку промиємо всі овочі і фрукти. І далі нарізаємо брокколі.
Кожну виноградинку розрізаємо на дві половинки.
Зелений цибулю нарізаємо кільцями, а мигдаль подрібнюємо ножем або в блендері.
Бекон кладемо на сковороду і обсмажуємо з обох сторін.
Перекладаємо всі підготовлений продукти в тарілку і додаємо соус із майонезу, ложки винного оцту і цукру. Перемішуємо.
Приємного апетиту!
Новости