Пармська шинка – сиров’ялена італійська шинка, приготована зі свинячого окосту, натертого сіллю. Ніжна по структурі пармська шинка ідеально поєднується з фруктами. Салат з пармською шинкою і грушею можна подавати на великому красивому блюді або порційно. Ідеальне поєднання інгредієнтів і цікаве смакове рішення неодмінно сподобається цінителям італійської кухні.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Груша – 340 гр.
  • Базилік сушений – 100 гр.
  • Рукола – 100 гр.
  • Пармська шинка – 100 гр.
  • Бальзамічний соус – за смаком
  • Зелень – для прикраси
  • Масло оливкове – за смаком
  • Мед – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат з пармською шинкою і грушею цікаво! Підготуйте необхідні інгредієнти для салату.

Грушу ретельно помийте. Очистіть від серцевини і наріжте тонкими скибочками.

Нарізану грушу викладіть на красиве блюдо, зверху змастіть розтопленим на водяній бані медом, додайте спеції за смаком.

На змащену медом грушу викладіть попередньо вимиті і обсушені листя базиліка.

Відкрийте упаковку пармської шинки і викладіть наверх базиліка.

Рукколу вимийте і просушіть, розкладіть поверх шинки.

Оливкова олія змішайте з бальзамічним соусом, добре перемішайте і полийте салат.

Приємного апетиту!

Новости