звичайні продукти легко можуть перетворитися в оригінальний салат. Холодна закуска з буряка, яблук і горіхів – цікаве блюдо, яке приємно здивує ваших гостей.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Буряк – 1 шт.
- Яблука – 1 шт.
- Волоський горіх – 4 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Лимонний сік – 1 ч. л.
Процес приготування:
Буряк відварюємо до повної готовності. Потім охолоджуємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими кубиками. Кладемо в салатницю.
Очищаємо від шкірки яблуко і нарізаємо його кубиками середнього розміру. Додаємо до буряка. Для такого салату краще всього брати кисло-солодкі яблука.
Салат солимо за смаком, поливаємо соком з вичавленого лимона. Останнього потрібно зовсім трохи, інакше закуска вийде занадто кислим. Заправляємо майонезом. Перемішуємо вміст.
Очищаємо волоські горіхи, подрібнюємо і посипаємо ними салат. Страва на час можна залишити в холодильнику. Потім розкладаємо по порційних тарілках і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Новости