Страви з фунчозой є невід’ємною частиною азіатської кухні. Відмінною рисою фунчозы, в основі виготовлення якої лежить крохмаль, є здатність ставати напівпрозорої відразу після відварювання. Ця страва не має свого запаху і практично зовсім несмачна, але зате вона прекрасно вбирає запахи і смаки тих інгредієнтів, з якими її подають.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Фунчоза – 150 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Соєвий соус – 50 гр.
- Масло оливкове – 50 гр.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Часник – 3 зуб.
Процес приготування:
Як почати готувати салат з фунчозой і овочами в соєвому соусі? В окремій глибокій мисці з’єднуємо соєвий соус, часник, пропущений через прес, цукор-пісок, оливкова олія.
Ретельно вимиті огірок, болгарський перець, моркву натираємо на тертці для приготування моркви по-корейськи.
Нашатковані овочі кладемо в миску з соусом.
В окрему миску відправляємо фунчозу, яку необхідно залити окропом , потім дати настоятися під закритою кришкою протягом п’яти хвилин.
Після закінчення п’яти хвилин зливаємо з фунчозы воду.
Відправляємо локшину на друшляк для того, щоб з неї стекла зайва рідина.
Фінальний крок – фунчозу слід з’єднати з овочами, дати їм настояти тридцять хвилин. При подачі блюдо можна прикрасити подрібненою зеленню.
Новости