Страви з фунчозой є невід’ємною частиною азіатської кухні. Відмінною рисою фунчозы, в основі виготовлення якої лежить крохмаль, є здатність ставати напівпрозорої відразу після відварювання. Ця страва не має свого запаху і практично зовсім несмачна, але зате вона прекрасно вбирає запахи і смаки тих інгредієнтів, з якими її подають.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Фунчоза – 150 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Соєвий соус – 50 гр.
  • Масло оливкове – 50 гр.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Часник – 3 зуб.

Процес приготування:

Як почати готувати салат з фунчозой і овочами в соєвому соусі? В окремій глибокій мисці з’єднуємо соєвий соус, часник, пропущений через прес, цукор-пісок, оливкова олія.

Ретельно вимиті огірок, болгарський перець, моркву натираємо на тертці для приготування моркви по-корейськи.

Нашатковані овочі кладемо в миску з соусом.

В окрему миску відправляємо фунчозу, яку необхідно залити окропом , потім дати настоятися під закритою кришкою протягом п’яти хвилин.

Після закінчення п’яти хвилин зливаємо з фунчозы воду.

Відправляємо локшину на друшляк для того, щоб з неї стекла зайва рідина.

Фінальний крок – фунчозу слід з’єднати з овочами, дати їм настояти тридцять хвилин. При подачі блюдо можна прикрасити подрібненою зеленню.

Новости