Салат з кабачка і цвітної капусти – корисне і поживне блюдо, яке чудово впишеться в повсякденний раціон. Його можна сміливо подавати як на обід, так і на сніданок в якості самостійного блюда. Основні інгредієнти салату, цвітна капуста, кабачок, проходять попередню термічну обробку. і в даному випадку дуже важливо чітко слідувати інструкції, яка представлена вашій увазі. В іншому випадку це може не кращим чином позначитися на смакових якостях страви.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Кабачки – 1 шт.
- Капуста кольорова – 1 шт.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сіль – 0.33 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0.25 ч. л.
- Кріп – 2 гілки
Процес приготування:
Як почати готувати салат з кабачків і цвітної капусти? Для початку займемося кабачком. Для приготування цього салату використовуйте виключно молоді кабачки. Їх необхідно промити, потім нарізати кільцями. Кожне колечко розрізаємо на чотири частини. Після цього шматочки кабачка обсмажуємо до утворення рум’яної скоринки на сковорідці, политої невеликою кількістю рослинного масла. Перед смаженням не забудьте злегка посолити овочі.
Тепер цвітну капусту промиваємо, поділяємо її на суцвіття і ставимо варитися в підсолену воду. Цвітну капусту варимо протягом семи хвилин.
Рум’яні шматочки обсмаженого кабачка викладаємо на тарілку.
Поверх кабачка викладаємо шар з суцвіть цвітної капусти.
Наступний шар – часточки помідора, який попередньо потрібно вимити і позбавити від плодоніжки.
Тепер посипаємо наш салат подрібненим кропом, солимо і перчимо.
Присмачую салат рослинною олією. В даному випадку можна використовувати будь-яке рослинне масло без запаху.
Наш салат готовий до подачі. Приємного апетиту!
Новости