Це смачний спосіб утилізувати огірки в сезон їх кількості, а також заготовити кабачки. Закуска виходить пряної, огірки плавають в соку, змішаному з шматочками кабачків і моркви.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Огірки – 6 шт.
- Кабачки – 450 гр.
- Морква – 3 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Масло рослинне – 9 ст. л.
- Оцет столовий 9% – 1,5 ст. л.
- Соєвий соус – 3 ст. л.
- Коріандр мелений – 1,5 ч. л.
- Перець чилі – 3 щіпки
- Сіль – за смаком
- Суміш перців – 1 ч. л.
Процес приготування:
Рецепт салату з кабачків,огірків і моркви по-корейськи на зиму простий у приготуванні! Огірки помити, обрізати хвостики і огірки порізати на четвертинки, а потім їх навпіл. Але навпіл можна і не різати, залишити довгими.
Моркву почистити і потерти на середній тертці або на тертці для моркви по-корейськи.
Молоді кабачки помити і потерти разом з шкіркою.
Посипати суміш овочів приправами і прянощами.
Часник потерти на дрібній тертці і додати до овочів.
Влити оцет яблучний або винний і рослинне масло.
Влити соєвий соус, додати сіль, цукор, все перемішати.
Перекласти суміш овочів в каструльку, дати постояти півгодини. За цей час виділиться сік. Варити салат на середньому вогні 30 хвилин, постійно перемішуючи. Закатати закуску в стерильні банки, перевернути догори дном і дати повільно дійти до кімнатної температури під теплою ковдрою. Унести на зберігання.
Приємного апетиту!
Овочеві салати без цукру на зиму Салат з кабачків без стерилізації на зиму Салат з кабачків з часником на зиму Салат з огірків без стерилізації на зиму Салат з переросли огірків на зиму Салати без капусти на зиму Салати без стерилізації на зиму