Це смачний спосіб утилізувати огірки в сезон їх кількості, а також заготовити кабачки. Закуска виходить пряної, огірки плавають в соку, змішаному з шматочками кабачків і моркви.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Огірки – 6 шт.
  • Кабачки – 450 гр.
  • Морква – 3 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Масло рослинне – 9 ст. л.
  • Оцет столовий 9% – 1,5 ст. л.
  • Соєвий соус – 3 ст. л.
  • Коріандр мелений – 1,5 ч. л.
  • Перець чилі – 3 щіпки
  • Сіль – за смаком
  • Суміш перців – 1 ч. л.

Процес приготування:

Рецепт салату з кабачків,огірків і моркви по-корейськи на зиму простий у приготуванні! Огірки помити, обрізати хвостики і огірки порізати на четвертинки, а потім їх навпіл. Але навпіл можна і не різати, залишити довгими.

Моркву почистити і потерти на середній тертці або на тертці для моркви по-корейськи.

Молоді кабачки помити і потерти разом з шкіркою.

Посипати суміш овочів приправами і прянощами.

Часник потерти на дрібній тертці і додати до овочів.

Влити оцет яблучний або винний і рослинне масло.

Влити соєвий соус, додати сіль, цукор, все перемішати.

Перекласти суміш овочів в каструльку, дати постояти півгодини. За цей час виділиться сік. Варити салат на середньому вогні 30 хвилин, постійно перемішуючи. Закатати закуску в стерильні банки, перевернути догори дном і дати повільно дійти до кімнатної температури під теплою ковдрою. Унести на зберігання.

Приємного апетиту!

Овочеві салати без цукру на зиму Салат з кабачків без стерилізації на зиму Салат з кабачків з часником на зиму Салат з огірків без стерилізації на зиму Салат з переросли огірків на зиму Салати без капусти на зиму Салати без стерилізації на зиму