Цей салат – паличка-виручалочка у вигляді закуски на будь-який непередбачений випадок. Він цілком може бути з’їдений, як самостійне повноцінне блюдо або може яскравим салатом красуватися на вашому столі.


Інгредієнти: на 0.5 л.

  • Кабачки – 0,5 кг
  • Рис білий – 0.5 склянки
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – 0.5 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Оцет столовий 9% – 1 ст. л.
  • Вода – 1 склянка

Процес приготування:

Як почати готувати салат з кабачків з рисом на зиму без стерилізації? Очистіть цибулю і часник і сполосніть під проточною водою. Ретельно вимийте кабачки і зріжте шкірку. При потребі – видаліть насіння і серцевину. Цибулю дрібно наріжте. У каструлю налийте олію і покладіть кабачки і рис. Рис використовуйте будь: довгозерний або круглий.

Томатну пасту розведіть у воді і влийте в каструлю до решти інгредієнтів.

Всипте сіль і цукор у заготовку і поставте каструлю на вогонь. Після закипання зробіть вогонь малим і варіть заготівлю, помішуючи дерев’яною ложкою 25 хвилин.

Додайте в салат оцет і продавлений через прес часник, перемішайте і знімайте каструлю з вогню.

Розподіліть салат з сухим банкам і закупорьте кришками. Переверніть тару на кришки і накрийте ковдрою на добу.

Приємного апетиту!

Овочеві салати на зиму Салат з кабачків з часником на зиму Салат з кабачків пальчики оближеш Салати без перцю на зиму Салати з крупами і овочами на зиму Салати з цибулею на зиму Салати на зиму