Цей салат – паличка-виручалочка у вигляді закуски на будь-який непередбачений випадок. Він цілком може бути з’їдений, як самостійне повноцінне блюдо або може яскравим салатом красуватися на вашому столі.
Інгредієнти: на 0.5 л.
- Кабачки – 0,5 кг
- Рис білий – 0.5 склянки
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – 1 ст. л.
- Цукор-пісок – 0.5 ст. л.
- Часник – 2 зуб.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Оцет столовий 9% – 1 ст. л.
- Вода – 1 склянка
Процес приготування:
Як почати готувати салат з кабачків з рисом на зиму без стерилізації? Очистіть цибулю і часник і сполосніть під проточною водою. Ретельно вимийте кабачки і зріжте шкірку. При потребі – видаліть насіння і серцевину. Цибулю дрібно наріжте. У каструлю налийте олію і покладіть кабачки і рис. Рис використовуйте будь: довгозерний або круглий.
Томатну пасту розведіть у воді і влийте в каструлю до решти інгредієнтів.
Всипте сіль і цукор у заготовку і поставте каструлю на вогонь. Після закипання зробіть вогонь малим і варіть заготівлю, помішуючи дерев’яною ложкою 25 хвилин.
Додайте в салат оцет і продавлений через прес часник, перемішайте і знімайте каструлю з вогню.
Розподіліть салат з сухим банкам і закупорьте кришками. Переверніть тару на кришки і накрийте ковдрою на добу.
Приємного апетиту!
Овочеві салати на зиму Салат з кабачків з часником на зиму Салат з кабачків пальчики оближеш Салати без перцю на зиму Салати з крупами і овочами на зиму Салати з цибулею на зиму Салати на зиму