У наш час є можливість знайти величезну кількість рецептів різноманітних салатів. Авокадо – ідеальний продукт, багатий корисними жирами, поєднується практично з усім. Я хочу порадити рецепт цікавого салату з тунцем і авокадо, який принесе користь вашому здоров’ю. Відмінний варіант святкового салату, який обов’язково сподобається вашим гостям. Готується швидко і просто, а результат просто чудовий. Салат виходить дуже смачним і корисним. Яскраве легке блюдо сподобається всім, хто веде здоровий спосіб життя, стежить за своїм харчуванням і фігурою. Насолоджуйтесь!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Тунець консервований – 300 гр.
  • Авокадо – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0.5 головок
  • Огірки – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1.5 шт.
  • Зелень – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.

Процес приготування:

Щоб приготувати салат з консервованим тунцем і авокадо, підготуйте необхідні інгредієнти для салату. Авокадо розріжте навпіл, з допомогою ножа вийміть кісточку, очистіть за допомогою ложки від шкірки.

Розріжте очищений плід півкільцями.

Огірок добре помийте, розріжте навпіл і наріжте часточками.

Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.

Перець помийте, вийміть серцевину і наріжте соломкою.

Свіжу зелень промийте і дайте обсохнути. Дрібно нарубаєте ножем.

Відкрийте банку з тунцем і розімніть вилкою. В красивий салатник викладіть нарізані авокадо, овочі, зелень і тунець. Додайте спеції, лимонний сік і оливкову олію. Акуратними рухами перемішайте салат.

Приємного апетиту!

Новости