Яскравий і поживний салат з копченої курки можна приготувати з додаванням квасолі, моркви по-корейськи і сухарів. Приготуйте закуску для ситного домашнього обіду. Близькі оцінять ароматне і пікантне блюдо.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Копчена курка – 300 гр.
- Квасоля консервована – 1 банка
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Хліб – 2 скибочки
- Майонез – 2 ст. л.
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат з копченою куркою, корейською морквою, квасолею і сухариками легко! М’ясо копченої курки відокремлюємо від кісточки і нарізаємо дрібними шматками. Відправляємо в салатницю.
Хліб акуратно розбираємо рівними кубиками.
Підсушуємо продукт в розпеченій сковороді близько 3 хвилин.
Отримані сухарі відправимо в салат перед подачею, щоб вони не встигли розм’якнути.
з банки з квасолею обережно зливаємо всю рідину.
Саму квасоля відправляємо до копченого м’яса.
Додаємо корейську моркву. Якщо вона занадто довга, то її можна розрізати на кілька частин.
Викладаємо в блюдо сухарики, додаємо майонез і розмішуємо. Сіль і спеції не потрібні. Подаємо закуску до столу, прикрасивши її свіжою зеленню. Готово!
Салати з куркою