Цей салат відрізняється чудовим насиченим смаком і містить велику кількість корисних вітамінів. Для його приготування вам лише потрібно нарізати необхідні інгредієнти. Салат з креветок, болгарського перцю та огірків підходить для людей, які стежать за своїм харчуванням і фігурою.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Капуста білокачанна – 400 гр.
  • Креветки свіжі – 200 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 0,5 шт.
  • Лимон – 0.33 шт.
  • Масло соняшникова 50 мл
  • Гірчиця французька – 0.33 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Кріп – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з креветками, болгарським перцем і огірками. Креветки залийте окропом на 2-3 хвилини, потім остудіть і очистіть.

Капусту нашаткуйте, перекладіть в миску, посоліть і трохи пам’ятайте руками.

Огірок наріжте тонкими кружечками.

Болгарський перець очистити від перегородок і насіння, м’якоть наріжте соломкою.

Додайте до овочів креветки, рубаний кріп і зерна гірчиці, видавіть сік 1/3 лимона і заправте олією. Салат перемішайте, спробуйте на сіль, при необхідності додайте, і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Салат з креветками і овочами Салат з креветками і огірками Салати з морепродуктами