Цей салат відрізняється чудовим насиченим смаком і містить велику кількість корисних вітамінів. Для його приготування вам лише потрібно нарізати необхідні інгредієнти. Салат з креветок, болгарського перцю та огірків підходить для людей, які стежать за своїм харчуванням і фігурою.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Капуста білокачанна – 400 гр.
- Креветки свіжі – 200 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 0,5 шт.
- Лимон – 0.33 шт.
- Масло соняшникова 50 мл
- Гірчиця французька – 0.33 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Кріп – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з креветками, болгарським перцем і огірками. Креветки залийте окропом на 2-3 хвилини, потім остудіть і очистіть.
Капусту нашаткуйте, перекладіть в миску, посоліть і трохи пам’ятайте руками.
Огірок наріжте тонкими кружечками.
Болгарський перець очистити від перегородок і насіння, м’якоть наріжте соломкою.
Додайте до овочів креветки, рубаний кріп і зерна гірчиці, видавіть сік 1/3 лимона і заправте олією. Салат перемішайте, спробуйте на сіль, при необхідності додайте, і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Салат з креветками і овочами Салат з креветками і огірками Салати з морепродуктами