Закуска з креветок і оливок не тільки прикрасить ваш стіл, але і порадує близьких цікавим смаком. Салат простий у приготуванні, його можна подавати до вечері або обіду.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Креветки свіжі – 150 гр.
- Оливки – 100 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Горошок зелений консервований – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Майонез – 3 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату з креветками і оливками? Відварюємо креветки до каструлі з киплячою водою. Звільняємо від панцира.
Варимо курячі яйця і подрібнюємо їх будь-яким зручним способом. Можна використовувати овочерізку, ніж або тертку.
Огірок нарізаємо тонкою не надто довгою соломкою.
В загальну тарілку викладаємо підготовлені інгредієнти.
Додаємо в салат оливки без кісточок. Розрізати на половинки не обов’язково.
Всипаємо ложку консервованого горошку.
Поливаємо закуску майонезом. Сіль додаємо за смаком.
Розмішуємо салат і ставимо охолоджуватися в холодильник. Після чого можна подавати до столу. Приємного апетиту!
Салат з креветками і майонезом Салат з креветками і огірками Салат з креветками і яйцями Салат з креветками, яйцем і майонезом Салати з морепродуктами