Салат з креветками, пекінською капустою і кукурудзою – це джерело корисних мінералів і вітамінів. Мало того, що креветки є делікатесним і низькокалорійним продуктом, в них міститься легкозасвоюваний калій, йод, цинк та інші корисні мікроелементи.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Капуста пекінська – 300 гр.
- Кукурудза консервована – 100 гр.
- Кедрові горіхи – 50 гр.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Сметана – 150 гр.
- Креветки свіжі – 100 гр.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат з креветками, пекінською капустою і кукурудзою просто! Пекінську капусту добре промийте під проточною водою і наріжте тонкими смужками.
Кедрові горішки викладіть на розігріту сковороду і підсушіть на невеликому вогні. Потім перекладіть їх у миску.
З кукурудзи злити сік і перекладіть її в миску.
Помідор помийте і наріжте невеликими кубиками. Капусту і помідор також перекладіть в миску.
Креветки обсмажте на оливковій олії і додайте до решти інгредієнтів. Посоліть і приправити салат за смаком, заправте сметаною, перемішайте і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Салат з креветками і кедровими горішками Салат з креветками і овочами Салат з креветками і помідорами Салати з креветками Салати з морепродуктами