Легкий морський салат ідеальний для корисного! Приготуйте салат з креветок, помідорів та айсберга. Страва подається в холодному вигляді. У ньому міститься багато білка, який забезпечить вас енергією на довгий час.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Креветки свіжі – 200 гр.
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Салат Айсберг – 100 гр.
- Лимонний сік – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат з креветками, помідорами і салатом айсберг просто! Відварюємо креветки до готовності і очищаємо. У процесі варіння морепродукт варто посолити.
Промиваємо помідори і нарізаємо тонкими часточками або кубиками середнього розміру.
Руками розриваємо листя айсберга. Викладаємо шматочки на дно салатниці.
За салату хаотично розкидаємо креветки і помідори, солимо і перчимо закуску, поливаємо олією і лимонним соком. Охолоджуємо і подаємо до столу. Готово!
Салат з креветками і овочами Салат з креветками і салатом айсберг Салати з креветками Салати з морепродуктами