Салати з морепродуктів на смак виходять дуже легкими, але при цьому не поступаються по ситності іншим холодних закусок. Спробуйте морське частування, доповнене пікантною руколою та перепелиними яйцями.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Креветки свіжі – 100 гр.
- Рукола – 1 пучок
- Яйце перепелине – 2 шт.
- Помідори черрі – 3 шт.
- Сир Фета – 30 гр.
- Лимонний сік – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Кунжут – за смаком
- Масло оливкове – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати салат з креветками, руколою і перепелиними яйцями? Заливаємо рукколу холодною водою і ставимо в холодильник.
Відварюємо креветки до готовності. Також відварюємо перепелині яйця. У цей час нарізаємо фету кубиками, а черрі – кружечками.
Дістаємо рукколу і злегка віджимаємо її від води. Потім викладаємо на тарілку разом з креветками, помідорами, сиром і нарізаними перепелиними яйцями.
Перчимо і солимо салат, посипаємо кунжутом, поливаємо його лимонним соком і оливковою олією. Можна подавати до столу. Приємного апетиту!
Салат з креветками і руколою Салат з креветками і сиром Салат з креветками і яйцями Салат з креветками, помідорами і сиром Салат з креветками, яйцем і помідорами Салат з креветками, яйцем і сиром