Хочу поділитися неймовірно смачним улюбленим рецептом салату з креветками та авокадо грейпфрутами. Салат виходить соковитим і ароматним, зі збалансованим пікантним смаком. Такий салат – чудовий варіант для святкового столу. Всі гості будуть приголомшені цікавим смаковим поєднанням.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Рукола – 100 гр.
- Грейпфрут – 150 гр.
- Майонез – 2 ст.л.
- Креветки свіжі (очищені) – 150 гр.
- Кетчуп – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло вершкове – 1 ч. л.
- Авокадо – 1 шт.
- Паприка мелена – на смак
Процес приготування:
Креветки заздалегідь розморозьте, очистіть від панцира і кишечника, промийте в прохолодній проточній воді.
розігрійте Сковороду на помірному вогні. Викладіть невелика кількість вершкового масла. Потім викладіть очищені креветки і обсмажте до золотистого кольору, періодично помішуючи. Посоліть і додайте чорний мелений перець за смаком. Потім викладіть на тарілку і повністю остудіть.
Авокадо ретельно вимийте, обсушіть, потім розріжте вздовж, акуратно вийміть кісточку, скориставшись столовою ложкою вийміть м’якоть авокадо і наріжте її крупними шматочками.
Приготуйте заправку. У невеликій мисці з’єднайте кетчуп і майонез. Додайте мелену паприку. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції.
Рукколу ретельно промийте під холодною водою, а потім струсіть від зайвої вологи. Потім викладіть на блюдо для подачі. В центр викладіть кілька ложок приготовленої заправки. Потім довільно викладіть обсмажені креветки і шматочки авокадо.
Грейпфрут ретельно вимийте під проточною водою, потім обсушити паперовими рушниками, очистіть від шкірки, розділіть на часточки. Потім очистіть від плівок і перегородок.
Очищений грейпфрут викладіть на салат. Приготований салат з креветками та авокадо грейпфрутами подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Салат з креветками і грейпфрутом Салат з креветками і майонезом Салат з креветками і руколою Салат з креветками та авокадо Салати з креветками