Хочу запропонувати рецепт дуже просте в приготуванні, смачного і низькокалорійного салату з куркою. Такий салат можна подавати на вечерю, легкий салат ніяк не зашкодить вашій фігурі. В якості заправки можете використовувати знежирений кефір або натуральний йогурт.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 0.5 шт.
- Куряче філе – 200 гр.
- Цибуля червоний – 0.25 головок
- Лимонний сік – 1 ст. л.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
- Листовий салат – 1 пучок
- Зелень – для прикраси
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт дієтичного салату з куркою гранично простий! Підготуйте необхідні продукти. Наберіть каструлю холодної води, посоліть і помістіть в неї вимите філе. Доведіть до кипіння, зніміть піну і варіть протягом 20 хвилин. Готове куряче м’ясо остудіть. Овочі та зелень добре помийте і обсушіть.
Помідори наріжте середніми за розміром шматочками.
Огірок розріжте на чотири частини і наріжте тонкими скибочками. Болгарський перець розріжте навпіл, очистіть від серцевини і насіння, наріжте тонкими смужками.
Викладіть нарізані овочі в салатник. Цибулю очистіть і тонко наріжте півкільцями. Перекладіть цибулю в салатник.
Овочі збризніть лимонним соком.
Салатні листя порвіть руками на невеликі шматочки, викладіть в салатник. Готове м’ясо нарізати середніми за розміром шматочками і викладіть на салат.
готовий салат Заправте оливковою олією, посоліть, поперчіть, добре перемішайте салат.
Подавайте салат порційно, прикрасивши дрібно нарізаною зеленню.
Приємного апетиту!
Салати з куркою