Дуже апетитний і оригінальний салат з вареної курки, грибів, яєць, огірків і кукурудзи. Цікава подача здивує гостей, а соковитий, насичений смак принесе вам масу компліментів. Дуже смачне блюдо!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 350 гр.
- Кукурудза консервована – 340 гр.
- Гриби – 300 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Огірки солоні – 2 шт.
- Кріп – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Лавровий лист – 1 шт.
- Перець чорний горошок – 3 шт.
- Майонез – 4 ст. л.
Процес приготування:
Готувати салат з куркою, грибами, огірками, яйцем і кукурудзою просто! Ставимо на вогонь воду, доводимо її до кипіння і відварюємо куряче філе 20 хв. Воду обов’язково посолити, додати горошини чорного перцю і лавровий лист.
Також одночасно ставимо отвариваться яйця. Щоб зварити їх круто, доводимо воду до кипіння і варимо 10 хв. А потім ставимо їх під холодну воду і повністю охолоджуємо.
Цибулю чистимо від луски і ріжемо невеликими кубиками. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо цибулю до золотистого кольору і м’якого стану.
Гриби також ріжемо на дрібні шматочки і відправляємо їх до цибулі смажитися 5-7 хв. на помірному вогні.
Солоні огірки нарізаємо довгастими шматочками невеликої довжини.
Відварне філе розбираємо на волокна або ріжемо невеликими шматочками.
Яйця очищаємо і дрібно ріжемо.
Кріп промиваємо і також дрібно кришимо ножем.
Змішуємо всі інгредієнти в глибокій ємності і заправляємо сіллю, чорним меленим перцем і майонезом.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і солоним огірком Салат з куркою, грибами, кукурудзою і огірком Салат з куркою, грибами, яйцем і цибулею Салат з курячим філе і грибами Салати з куркою і грибами