Дуже апетитний і оригінальний салат з вареної курки, грибів, яєць, огірків і кукурудзи. Цікава подача здивує гостей, а соковитий, насичений смак принесе вам масу компліментів. Дуже смачне блюдо!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 350 гр.
  • Кукурудза консервована – 340 гр.
  • Гриби – 300 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Огірки солоні – 2 шт.
  • Кріп – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Перець чорний горошок – 3 шт.
  • Майонез – 4 ст. л.

Процес приготування:

Готувати салат з куркою, грибами, огірками, яйцем і кукурудзою просто! Ставимо на вогонь воду, доводимо її до кипіння і відварюємо куряче філе 20 хв. Воду обов’язково посолити, додати горошини чорного перцю і лавровий лист.

Також одночасно ставимо отвариваться яйця. Щоб зварити їх круто, доводимо воду до кипіння і варимо 10 хв. А потім ставимо їх під холодну воду і повністю охолоджуємо.

Цибулю чистимо від луски і ріжемо невеликими кубиками. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо цибулю до золотистого кольору і м’якого стану.

Гриби також ріжемо на дрібні шматочки і відправляємо їх до цибулі смажитися 5-7 хв. на помірному вогні.

Солоні огірки нарізаємо довгастими шматочками невеликої довжини.

Відварне філе розбираємо на волокна або ріжемо невеликими шматочками.

Яйця очищаємо і дрібно ріжемо.

Кріп промиваємо і також дрібно кришимо ножем.

Змішуємо всі інгредієнти в глибокій ємності і заправляємо сіллю, чорним меленим перцем і майонезом.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і солоним огірком Салат з куркою, грибами, кукурудзою і огірком Салат з куркою, грибами, яйцем і цибулею Салат з курячим філе і грибами Салати з куркою і грибами