Простий в приготування і в той же час ситний салат чудово впишеться як в повсякденну, так і у святкове меню. Пекінська капуста – інгредієнт, який надає салату соковитість, ніжність і легкість.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Шинка – 250 гр.
  • Куряча грудка – 300 гр.
  • Капуста пекінська – 1 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Борошно пшеничне – 0.5 ст. л.
  • Волоський горіх – за смаком
  • Вода – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати салат з куркою і шинкою? Для початку необхідно відправити варитися попередньо промиту під струменем проточної води курячу грудку. Цей процес займе приблизно півгодини. Поки грудку вариться, займемося приготуванням млинців. У глибоку миску розбиваємо яйце, змішуємо його з борошном до утворення однорідної маси, яка і буде основою для млинчиків. Смажимо млинці на розігрітій сковорідці з додаванням рослинної олії. Готові млинчики нарізаємо маленькими шматочками.

Беремо пекінську капусту. Її необхідно промити і нашаткувати.

Відварену грудинку остуджуємо і нарізаємо маленькими шматочками. При необхідності видаляємо кісточки, прожилки і хрящики.

Шинку слід нарізати соломкою.

Всі інгредієнти необхідно з’єднати в одному салатник, посолити, поперчити, заправити майонезом і ретельно перемішати.

Салати з куркою