Простий в приготування і в той же час ситний салат чудово впишеться як в повсякденну, так і у святкове меню. Пекінська капуста – інгредієнт, який надає салату соковитість, ніжність і легкість.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Шинка – 250 гр.
- Куряча грудка – 300 гр.
- Капуста пекінська – 1 шт.
- Яйце – 3 шт.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Борошно пшеничне – 0.5 ст. л.
- Волоський горіх – за смаком
- Вода – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Майонез – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати салат з куркою і шинкою? Для початку необхідно відправити варитися попередньо промиту під струменем проточної води курячу грудку. Цей процес займе приблизно півгодини. Поки грудку вариться, займемося приготуванням млинців. У глибоку миску розбиваємо яйце, змішуємо його з борошном до утворення однорідної маси, яка і буде основою для млинчиків. Смажимо млинці на розігрітій сковорідці з додаванням рослинної олії. Готові млинчики нарізаємо маленькими шматочками.
Беремо пекінську капусту. Її необхідно промити і нашаткувати.
Відварену грудинку остуджуємо і нарізаємо маленькими шматочками. При необхідності видаляємо кісточки, прожилки і хрящики.
Шинку слід нарізати соломкою.
Всі інгредієнти необхідно з’єднати в одному салатник, посолити, поперчити, заправити майонезом і ретельно перемішати.
Салати з куркою