Ошатний салат, укладений у формі кільця шарами, часто називають «Малахітовий браслет» за його красивий і неповторний вигляд. Поєднання кислинки фруктів, пряної моркви і ніжного м’яса в одній страві чудово гармонує. Страва чудово підійде до будь-якого свята.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Ківі – 4 шт.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Перець чорний горошок – 5 шт.
  • Лавровий лист – 3 шт.
  • Майонез – 150 гр.
  • Яблука – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати салат з куркою, ківі і корейською морквою? Відваріть курку в підсоленій воді з перцю горошком і лаврушкой, залиште охолонути. У той же час яйця відваріть круто і охолодіть в крижаній воді, видалите шкаралупу. Білки натріть крупно, жовтки – дрібно. Ківі очистіть від шкірки і наріжте половину тонкими кружечками для прикраси, а решта – кубиками.

зніміть шкірку З яблука, вийміть серцевину і наріжте тією ж формою, що і ківі.

На плоску тарілку встановіть форму, попередньо обгорнуту плівкою. У центр поставте склянку, так само загорнутий в плівку.

Укладіть на дно тарілки філе, нарізане кубиками.

На м’ясо укладіть ківі, трохи притискаючи ложкою.

Присипте шаром білків і полийте майонезом. Розрівняйте шар.

Корейську моркву розкладіть на майонезному шарі.

Додайте кубики яблука і знову пройдіться майонезом, трохи утрамбовуючи шари ложкою.

Посипте жовтками яєць вкруговую.

Акуратно і не поспішаючи приберіть форму і стакан.

Укладіть внапуск кола ківі. Поставте салат в холод на 1 годину.

Приємного апетиту!

Салати з куркою