Салат «Обжорка» популярний з-за своєї простоти і швидкого приготування. У той же час страва виходить досить ситним, особливо його варіант з квасолею.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Огірки солоні – 2 – 3 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Куряче філе – 150 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Морква – 1 шт.
  • Хліб – 100 – 150 гр.
  • Квасоля консервована – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Часник – 1 – 2 зуб.
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату «Обжорка» з куркою і квасолею? Зваріть куряче філе в підсоленій воді зі спеціями за смаком, потім остудіть його і розберіть на волокна.

Хліб наріжте кубиками і обсмажте до золотистої скоринки на олії.

Морква вимийте, очистіть і натріть на тертці.

Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте тонкими півкільцями.

Обсмажте цибулю і моркву до готовності на рослинній олії.

Огірки можна нарізати смужками або натерти на крупній тертці.

Часник пропустіть через прес або подрібніть його іншим зручним способом.

З консервованої квасолі злити рідину.

Всі підготовлений інгредієнти змішати в салатниці, заправте майонезом, додайте сіль і перець за смаком, перемішайте. Салат «Обжорка» готовий, можна подавати його до столу.

Приємного апетиту!

Салати з куркою