Салат «Обжорка» популярний з-за своєї простоти і швидкого приготування. У той же час страва виходить досить ситним, особливо його варіант з квасолею.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Огірки солоні – 2 – 3 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
- Куряче філе – 150 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Морква – 1 шт.
- Хліб – 100 – 150 гр.
- Квасоля консервована – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Часник – 1 – 2 зуб.
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату «Обжорка» з куркою і квасолею? Зваріть куряче філе в підсоленій воді зі спеціями за смаком, потім остудіть його і розберіть на волокна.
Хліб наріжте кубиками і обсмажте до золотистої скоринки на олії.
Морква вимийте, очистіть і натріть на тертці.
Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте тонкими півкільцями.
Обсмажте цибулю і моркву до готовності на рослинній олії.
Огірки можна нарізати смужками або натерти на крупній тертці.
Часник пропустіть через прес або подрібніть його іншим зручним способом.
З консервованої квасолі злити рідину.
Всі підготовлений інгредієнти змішати в салатниці, заправте майонезом, додайте сіль і перець за смаком, перемішайте. Салат «Обжорка» готовий, можна подавати його до столу.
Приємного апетиту!
Салати з куркою