З великим бажанням хочу поділитися чудовим рецептом простого в приготуванні і досить смачного і соковитого салату, приготованого з куркою, корейською морквою і картоплею. Салат виходить апетитним і ситним.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряче філе – 200 гр.
- Сіль – за смаком
- Картопля – 200 гр.
- Огірки – 200 гр.
- Прованські трави – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Морква по-корейськи – 200 гр.
- Сир Пармезан – 150 гр.
- Майонез – 200 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з куркою, корейською морквою і картоплею. Картопля добре промийте, відваріть в підсоленій воді, повністю остудіть і очистіть від шкірки.
Очищену картоплю натріть на дрібній тертці і викладіть на блюдо або в салатник, в якому будете збирати салат.
Трохи посоліть і промажте майонезом.
В якості яскравої приправи використовуйте прованські трави.
Присипте поверх картопляного шару і трохи поперчіть.
Куряче філе промийте, покладіть в каструлю і залийте водою, посоліть. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння, зніміть піну, яка утворилася. Зменшіть вогонь і варіть 20 хвилин. З
варене філе остудіть і наріжте соломкою, викладіть наступним шаром і трохи посоліть.
Промажте майонезом.
Поверх викладіть моркву по-корейськи і промажте майонезом.
Огірки добре вимийте, обсушіть, обріжте хвостики і натріть на тертці для моркви по-корейськи. Рівномірно розподіліть по моркви.
Твердий сир натріть на крупній тертці і присипте поверх огірків.
Зверху присипте чорним перцем і прованськими травами. Пікантний салат з куркою, корейською морквою і картоплею подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Салати з куркою