Салат з куркою, сиром, яйцем і морквою багатий корисними вітамінами і речовинами, які так необхідні для здорового харчування! Його легко готувати, а смак у нього просто приголомшливий. Ситне блюдо підійде як для обіду, так і для вечері. Дуже смачно!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 300 гр.
- Сир – 100 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Морква по-корейськи – 100 гр.
- Цибуля зелена – 40 гр.
- Майонез – 30 – 40 гр.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Рецепт салату з куркою, сиром, яйцем і морквою простий у приготуванні! Куряче філе відварюємо в киплячій, підсоленій воді 30 хв. до повної готовності. Нарізаємо його невеликими шматочками або розбираємо на волокна.
Яйця також потрібно круто відварити 10-15 хв.
Огірок промиваємо і натираємо на крупній тертці, якщо є корейська терка, то краще використовувати її.
Зелений лук моєму і дрібно ріжемо кільцями.
Сир натираємо на крупній тертці.
Змішуємо всі інгредієнти в глибокій тарілці, додаємо майонез і солимо за смаком салат.
Приємного апетиту!
Салати з куркою