Салат з квасолею і ковбасою – закуска, яку можна нагодувати нежданих гостей. Салат готується швидко і просто, а виглядає красиво і яскраво.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Квасоля червона – 200 гр.
- Копчена ковбаса – 150 гр.
- Сухарі – 50 гр.
- Сир – 50 гр.
- Кріп – 1 пучок
- Майонез – 100 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати салат з квасолею та ковбасою, підготуйте необхідні інгредієнти для салату.
Копчену ковбасу очистіть від шкірки. Наріжте тонкою соломкою.
Зелень кропу добре промийте під проточною водою, просушіть і дрібно нарубаєте ножем.
Твердий сир наріжте дрібним кубиком або натріть за допомогою дрібної терки.
Відкрийте банку консервованої квасолі, злити рідину з допомогою сита. Викладіть квасолю в підготовлений салатник. Додайте нарізану соломкою ковбасу, сир, дрібно нарізаний кріп, сухарики. Додайте спеції за смаком. Заправте салат майонезом і добре перемішайте.
Сухарики можна приготувати самостійно. Батон наріжте кубиками середнього розміру. Деко застеліть пергаментом, викладіть нарізаний батон та підсушіть в добре розігрітій духовці. Розкладіть салат порційно і насолоджуйтеся смачним і ситним блюдом.
Приємного апетиту!
Новости