Салат з квасолею і ковбасою – закуска, яку можна нагодувати нежданих гостей. Салат готується швидко і просто, а виглядає красиво і яскраво.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Квасоля червона – 200 гр.
  • Копчена ковбаса – 150 гр.
  • Сухарі – 50 гр.
  • Сир – 50 гр.
  • Кріп – 1 пучок
  • Майонез – 100 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати салат з квасолею та ковбасою, підготуйте необхідні інгредієнти для салату.

Копчену ковбасу очистіть від шкірки. Наріжте тонкою соломкою.

Зелень кропу добре промийте під проточною водою, просушіть і дрібно нарубаєте ножем.

Твердий сир наріжте дрібним кубиком або натріть за допомогою дрібної терки.

Відкрийте банку консервованої квасолі, злити рідину з допомогою сита. Викладіть квасолю в підготовлений салатник. Додайте нарізану соломкою ковбасу, сир, дрібно нарізаний кріп, сухарики. Додайте спеції за смаком. Заправте салат майонезом і добре перемішайте.

Сухарики можна приготувати самостійно. Батон наріжте кубиками середнього розміру. Деко застеліть пергаментом, викладіть нарізаний батон та підсушіть в добре розігрітій духовці. Розкладіть салат порційно і насолоджуйтеся смачним і ситним блюдом.

Приємного апетиту!

Новости