Приготування салату, основним компонентом якого є печінка, відмінна ідея для тих, хто хоче здивувати своїх близьких або гостей смачним, поживним і ситним салатом. Всі інгредієнти, необхідні для приготування цієї страви, поза сумнівом, знайдуться на кухні в кожної господині.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловича печінка – 400 гр.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Яйце – 4 шт.
  • Сир Пармезан – 300 гр.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Часник – 1 зуб.
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:



Що ж потрібно для приготування листкового салату з печінкою? Очищаємо цибулю та нарізаємо його півкільцями. Яловича печінка, нарізана брусочками, відправляється на сковорідку. Печінка в процесі смаження посипаємо невеликою кількістю солі і перцю.



Попередньо відварені яйця і моркву необхідно натерти на крупній тертці. Сир натираємо на дрібній тертці.



Беремо салатник і приступаємо до формування салату. На дно салатника викладаємо печінку, потім змащуємо її невеликою кількістю майонезу, сполученого з часником, потім шар моркви, який також змащуємо майонезом з часником. Далі – шар яєць, промазанных майонезом. У фіналі все посипаємо тертим сиром.

Новости