Приготування салату, основним компонентом якого є печінка, відмінна ідея для тих, хто хоче здивувати своїх близьких або гостей смачним, поживним і ситним салатом. Всі інгредієнти, необхідні для приготування цієї страви, поза сумнівом, знайдуться на кухні в кожної господині.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловича печінка – 400 гр.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Яйце – 4 шт.
- Сир Пармезан – 300 гр.
- Майонез – 2 ст. л.
- Часник – 1 зуб.
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування листкового салату з печінкою? Очищаємо цибулю та нарізаємо його півкільцями. Яловича печінка, нарізана брусочками, відправляється на сковорідку. Печінка в процесі смаження посипаємо невеликою кількістю солі і перцю.
Попередньо відварені яйця і моркву необхідно натерти на крупній тертці. Сир натираємо на дрібній тертці.
Беремо салатник і приступаємо до формування салату. На дно салатника викладаємо печінку, потім змащуємо її невеликою кількістю майонезу, сполученого з часником, потім шар моркви, який також змащуємо майонезом з часником. Далі – шар яєць, промазанных майонезом. У фіналі все посипаємо тертим сиром.
Новости