Дуже ситний і смачний салат з печінки, моркви та цибулі відрізняється незвичайним смаком і неймовірною ситністю. Такий салат цілком може замінити собою основну страву на будь-якому столі і стати не тільки святковим блюдом, але і відмінним обідом.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Яловича печінка (відварна) – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 1 шт.
- Майонез – 100 гр.
- Зелень – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Щоб приготувати салат з печінкою морквою і цибулею, заздалегідь відваріть яловичу печінку високої якості і дайте їй охолонути. Поки остигає печінка, займіться іншими приготуваннями.
Ріпчасту цибулю очистіть і сполосніть під проточною водою, а потім наріжте ножем на дрібні кубики або півкільця – за смаком.
Морква вимийте, очистіть і натріть на середній терці.
В невеликій кількості рослинного масла на сковороді обсмажте цибулю з морквою до готовності на невеликому вогні.
Відварену печінку пропустити через м’ясорубку або натерти на середній тертці, можна також скористатися измельчительной чашею блендера.
В салатнику з’єднайте всі інгредієнти, додайте майонез і зелень – якщо хочете. Все добре перемішайте і відразу ж подавати до столу.
Новости