Салат з печінкою тріски і рисом стане прикрасою святкового столу. Крім того, блюдо відоме і своїми корисними властивостями: тріска відома своїм благотворним впливом на зір і імунітет людини.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Печінка тріски – 300 гр.
- Рис білий – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 150 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Майонез – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати салат з печінкою тріски і рисом? Цибулю очистити, дрібно ріжемо.
Заливаємо цибулю окропом, через 10 хвилин зливаємо воду, промиваємо цибулю в холодну воду.
Яйця варимо круто, очищаємо і натираємо на крупній тертці.
В окрему ємність викладаємо печінку тріски, розминаємо її виделкою.
Рис відварюємо до готовності, охолодити. До печінки тріски додаємо остиглий рис, яйця і цибулю. При необхідності досолює.
Заправляємо салат майонезом за смаком.
Перекладаємо салат з печінкою тріски і рисом в салатник. Все готово! Пригощаємо гостей!
Новости